Hilarious. A Very Creative Agency
L'Oréal

With LoveLove Talk
Experience

Concept    ·    Activation    ·    Graphic Design & Development    ·    3D Design    ·    Responsive Website

Betreed de wereld van luxe, glamour en emoties. Onze langdurige samenwerking met L'Oréal Luxe blijft na jaren nog steeds springlevend. Voor Kerstmis ontwikkelden we een innovatief concept dat de belangstelling van onze klanten wekte. In nauwe samenwerking definieerden we de Customer Journey en creëerden we een unieke fygitale ervaring in twee winkelcentra in België.

Uiteindelijk was de klant aangenaam verrast door het concept: het verspreiden van geluks-capsules door heel België om unieke en emotionele momenten tijdens de eindejaarsfeesten te creëren.

Voor L'Oréal bedachten we de Story Box. Het waren kleine geschenkdoosjes en enveloppen met een QR-code, verkrijgbaar in de winkels en via de e-shop.

Met behulp van een app kon er een video opgenomen worden en vervolgens aangeboden worden via de Story Box. De ontvanger hoefde alleen nog de code te scannen om de boodschap te ontdekken en te ontvangen.

Het concept werd bij L'Oréal Luxe bekroond als Best Case Europe en kreeg in de loop van 2020 een frisse update: Moederdag stond namelijk voor de deur ...