Hilarious. A Very Creative Agency
Proximus

Swan LakeSwan Game
Experience

Concept    ·    Graphic Design & Development    ·    Responsive Website

Welkom, neem plaats en bereid je voor op Swan Lake on Water: een buitengewone ervaring en een uitdaging om Proximus-klanten te verleiden en hen aan te moedigen deel te nemen aan deze wedstrijd. Ontdek een unieke grafische sfeer en maak kennis met een op maat gemaakte gamificatie-ervaring die is geïnspireerd op het universum van grootmeester Tsjaikovski. Dit digitale avontuur neemt je mee in de betoverende wereld van Swan Lake.

Het team besloot om nog meer nadruk te leggen op het digitale concept om deze belevenis uniek en leerzaam te maken. Dit spel nam je mee in de betoverende wereld van het ballet "Het Zwanenmeer". Met behulp van een speciale bril kon je geleidelijk merken dat naarmate je de vragen correct beantwoordde, het beeld steeds verder inzoomde, op zoek naar kleine visuele aanwijzingen die je hielpen bij het beantwoorden van de laatste vraag.

Deze unieke gamificatiestrategie wekte de interesse van de deelnemers voor de wereld van ballet en bood een meeslepende ervaring in een betoverende en muzikale sfeer. Het geheel werd geïntegreerd in ons 'Enjoy!'-platform, dat is ontwikkeld om klanten te belonen met interactieve, speelse en leerzame content.