Hilarious. A Very Creative Agency
voor veel klanten

Emailings
& Bannering

Graphic Design    ·    E-mail Marketing

Kant-en-klare digitale oplossingen zijn de kerncompetentie van ons agentschap. Met onze expertise in digitale productie bedienen we dagelijks klanten in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en de VS. Elke nieuwsbrief wordt opgesteld in de respectieve landstalen en ons team hecht veel belang aan de afleverbaarheid in e-mailclients, de balans tussen content en beelden, en de leesbaarheid op zowel smartphones als desktops.

In 2019 produceerden we exact 176 e-mailings en honderden banners. Omgerekend is dat gemiddeld 15 per maand. Elke mailing wordt getest bij 50 verschillende mailclients.

De nieuwsbrief blijft een van de meest effectieve middelen om te communiceren met klanten en hun loyaliteit te versterken door middel van waardevolle informatie en exclusieve acties. Het is een waardevol communicatiekanaal met veel mogelijkheden in de toekomst. Maar bovenal blijft de inhoud de sleutel tot succes!